A 108 REAL ESTATE tovább terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában, tanácsadási szolgáltatásokat nyújt a romániai fejlesztőknek és befektetőknek.

A 108 REAL ESTATE, a piacon való sikeres működésének 15. évfordulóját ünneplő ingatlantanácsadó cég újabb mérföldkövet jelent a romániai terjeszkedéssel. A 108 REAL ESTATE szlovákiai, magyarországi és indiai jelenlétét követően a 108 REAL ESTATE romániai terjeszkedése stratégiai lépés, amelyet a vállalat a fejlesztők, befektetők és bérlők mozgására összpontosít az ipari ingatlanszektorban, amely magában foglalja a feldolgozóipart és a logisztikát is.

Tovább

Jelentős ingatlanterületre kötöttek szerződést Budapest elővárosában

Szerződéshosszabbítás keretében több mint 11 ezer négyzetméternyi területre írt alá a biatorbágyi CTPark Budapest West ipari-logisztikai parkban a Quehenberger Logistics. A tranzakció a 108 AGENCY közreműködésével valósult meg - írja a társaság a Linkedin oldalán.

Tovább

Átadták a Faedra22 park logisztikai központot

A terveknek megfelelően 2023 nyarán Budapesten átadásra került a közel 16 500 négyzetméteres könnyűipari és logisztikai célokra alkalmas „A” kategóriás Faedra22. A népszerű városi logisztikai ingatlanfejlesztés teljesen bérbeadott, négy nemzetközi és hazai hátterű könnyűipari és logisztikai cég bérli a közel 14 500 négyzetméter raktár és 2 000 négyzetméter iroda területet. A magas színvonalú műszaki megoldások, a rugalmas oszthatóság és az egyedi igények kiszolgálásának lehetősége mellett a kiváló elhelyezkedés volt a legfontosabb szempont a bérlők döntéshozatalánál.

Tovább

Bővül a LogiCube Park Magyarországon

Magyar fejlesztő Defactoring Zrt. bejelentette a logisztikai projekt következő ütemének építési megkezdését Biatorbágyon, Budapest külvárosában. Az átadást jövő nyárra tervezik.

Tovább

Jelentős méretű területre kötöttek szerződést egy budapesti csarnokban

Több mint 14 ezer négyzetméterre írtak alá bérleti szerződést a Prologis Park Budapest - Harbor logisztikai csarnokában - tette közzé  Linkedin oldalán a tranzakcióért felelős 108 Agency.

Tovább