www.108realestate.hu logo

KÖZÉPPONTBAN A KERESKEDELMI INGATLANOK

A közép-kelet-európai régióban jelen lévő, cseh hátterű, kereskedelmi ingatlanok piacára fókuszáló, tanácsadással és közvetítéssel foglalkozó, társaság vagyunk.

Magas szintű szakértelmünknek és piaci tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleinknek professzionális és teljes körű tanácsadói szolgáltatást biztosítunk.

Ipari ingatlanok

Cégünk különös hangsúlyt fektet az ipari ingatlanokra: egyedi igényre szabott ingatlanpiaci tanácsadást nyújtunk bérlők, végfelhasználók, ingatlantulajdonosok, valamint fejlesztők részére.

Fejlesztési területek

Széles körű szakmai tapasztalatunknak és friss piaci adatbázisunknak köszönhetően valós idejű rálátásunk van a régió ingatlanpiacának aktuális helyzetére és az elérhető fejlesztési területekre. Stratégiai konzultációk során mindenre kiterjedő tájékoztatást és tanácsadást nyújtunk ügyfeleink részére.

Irodák

Cégünk alapítása óta folyamatosan nyomon követjük a kereskedelmi ingatlanpiaci fejleményeket és bővítjük szakmai tudásunkat; a legfrissebb iparági követelményeknek és trendeknek megfelelve támogatjuk megbízóinkat céljaik elérésében. Ügyfeleink közép-kelet-európai és nemzetközi háttérrel rendelkező kis- és középvállalkozások, valamint piacvezető irodatulajdonosok, -bérlők, és fejlesztők.

Kiskereskedelmi ingatlanok

Széleskörű piaci- és szakmai tapasztalatunkkal támogatjuk ügyfeleinket a kiskereskedelmi ingatlanok felkutatásában. Célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink tájékozódását a kereskedelmi ingatlanpiacon, projektjeikhez megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

Tőkepiaci tanácsadás

Közép-kelet-európai integrált tőkepiaci tanácsadóként évtizedes nemzetközi szakmai tapasztalattal támogatjuk ügyfeleinket az ipari-, kiskereskedelmi ingatlanok, irodaházak, hotelek, fejlesztési telkek vagy akár lakóprojektek értékesítése vagy akvizíciója során.

Marketing

A sikeres projekt elengedhetetlen része egy jól megtervezett és hatékony marketingkommunikációs stratégia, amelynek célja az ingatlan, szolgáltatás vagy befektetési lehetőség ismertségének növelése a megfelelő célcsoport irányába. Ügyfeleinknek tanácsadást biztosítunk a marketing stratégia megtervezéséhez, vállaljuk projektjeik összefoglaló prezentációjának elkészítését és optimális kommunikációs csatorna-mixet javaslunk az értékesítési célok eléréséhez.

Raktárat keres vállalkozásának?