www.108realestate.hu logo

Irodák

Cégünk alapítása óta folyamatosan nyomon követjük a kereskedelmi ingatlanpiaci fejleményeket és bővítjük szakmai tudásunkat; a legfrissebb iparági követelményeknek és trendeknek megfelelve támogatjuk megbízóinkat céljaik elérésében. Ügyfeleink közép-kelet-európai és nemzetközi háttérrel rendelkező kis- és középvállalkozások, valamint piacvezető irodatulajdonosok, -bérlők, és fejlesztők.

Szolgáltatásaink

BÉRLETI TANÁCSADÁS

A régió adminisztratív központjaira és irodaházaira vonatkozó piaci információk nyomonkövetése, ügyfeleink támogatása az ideális irodabérlemény megtalálásában.

BÉRLŐKÉPVISELET

Rendszeres kapcsolattartás mellett az egyedi igényeket szem előtt tartva feltérképezzük a lehetséges ingatlanokat, segítünk a kiválasztásban és a bérleti szerződéssel kapcsolatos egyeztetésekben a legjobb bérleti konstrukció elérése érdekében.

TULAJDONOS KÉPVISELET

Ingatlantulajdonos és ingatlanfejlesztő ügyfeleink támogatása a bérbeadási stratégia kialakításától a potenciális bérlők felkutatásán át a kereskedelmi feltételek kialakításáig, a szerződés előkészítése, a projekt marketing és PR terveiben való részvétel. 

IRODAHÁZAK ÉRTÉKESÍTÉSE, AKVIZÍCIÓJA

A legfrissebb iparági követelmények és trendek ismeretében támogatjuk megbízóinkat értékesítési/akvizíciós céljaik elérésében, beleértve a potenciális vásárlók, illetve ingatlanok felkutatását és kereskedelmi átvilágítását, valamint az adásvételi szerződés tárgyalásainak folyamatát.

BUILD-TO-SUIT (BTS) PROJEKTEK KÖZVETÍTÉSE

Ügyfeleinket a mindenre kiterjedő tanácsadással segítjük a BTS (specifikus bérlői igényre történő fejlesztés) projektek megvalósításában.

FINANSZÍROZÁSI TANÁCSADÁS

Felkutatjuk a legjobb finanszírozási lehetőségeket, az igénybe vehető állami támogatások és kedvezményeket. 

BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS

A legfrissebb iparági követelmények és trendek ismeretében támogatjuk megbízóinkat befektetési céljaik elérésében.

STRATÉGIAI TANÁCSADÁS

Ügyfeleinket a legfrissebb információkkal látjuk el a piaci adatok naprakész feldolgozásával, rálátást biztosítunk az aktuálisan elérhető és a jövőben felszabaduló, illetve megvalósuló irodapiaci projektekre.

MARKETING/PR TANÁCSADÁS

Partnereinket teljes körű marketing és PR tanácsadással segítjük az irodai bérbeadáshoz kapcsolódó projektek során.

Lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal